Explorer

Explorer Camps | Zomerkampen in Gelderland

Explorer Camps bij Summer Camps Holland

Explorer betekent ontdekkingsreiziger! Jij bent nieuwsgierig, altijd benieuwd hoe dingen in elkaar zitten en niet bang om dingen te vragen. Op onze Explorer Camps ontmoet jij leeftijdsgenootjes uit het hele land met dezelfde interesses!

Technologie, avontuur, kennis en cultuur. Verschillende onderwerpen die betrekking hebben op de wereld om ons heen komen hier aan bod. Explorer Camps zijn de kampen voor kinderen en jongeren die meer willen ontdekken. Nieuwe talen, nieuwe avonturen of nieuwe skills. Ontdek de rivier de Lippe op een spannende kanotocht, leer werken in teamverband in een gave game of ontdek nieuwe culturen van bijvoorbeeld Ghanese of Chinese leeftijdsgenoten. Natuurlijk staan er ook een heleboel andere leuke kamp- en outdoor activiteiten op het programma! Op onze Explorer Camps ontmoet jij leeftijdsgenootjes uit binnen- en buitenland met dezelfde interesses!

 

Meer informatie
Bekijk alle camps
Explorer Nieuwsgierig naar het aanbod?
Explorer

Meer informatie over Explorer Camps | Zomerkampen in Gelderland

Explorer camps op het terrein van Markant Outdoorcentrum

In het Achterhoekse plaatsje Braamt middenin Recreatiegebied Stroombroek ligt Markant Outdoorcentrum. Een fantastische locatie midden in de natuur die de thuisbasis vormt voor alle Base-, Sport-, Explorer- en Festival Camps. Het outdoorcentrum beschikt over een eigen evenemententerrein met een recreatieplas. Hier vinden diverse outdoor activiteiten plaats als klimmen, tokkelen, boogschieten, survival, mountainbiken, kanoën, vlotbouwen en nog veel meer!

Midden op het terrein aan de waterkant ligt het restaurant ‘Woodies’. Vanaf het terras kijk je het hele terrein over. Alle Summer Campers zullen hier gezamenlijk ontbijten en dineren. Het eten zal worden voorbereidt door de kok van het restaurant. Voor de wegbrengers of ophalers is het ook mogelijk om hier een drankje te drinken. Tijdens de Camps is het restaurant ook de plek voor o.a. de movie night en de bonte avond/afsluitende feestavond.

Kampeerterrein

Het outdoorcentrum beschikt over een groot, volledig ingericht kampeerterrein omringd door bomen en struiken. Hier zullen alle Summer Campers van 12 t/m 16 jaar in grote groepstenten overnachten. Naast de sanitaire voorzieningen zijn er op het kampeerterrein ook een grote groepstent en verschillende eigen kampvuurplekken aanwezig. Alle Base Campers samen verblijven op het grote kampeerveld.

Groepsaccommodatie

Voor de jongere kids hebben wij een ontzettend gave groepsaccommodatie met 6-persoons slaapkamers met stapelbedden. Het gebouw is rond en helemaal ecologisch gebouwd. Midden in het gebouw bevindt zich de centrale ruimte met een glazen dak, waardoor er veel licht naar binnen valt. De groepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien en bevat een keukentje en sanitaire voorzieningen en een eigen kampvuurplek.