Kinderkampen

Kinderkampen 2024

Kinderkampen bij Summer Camps Holland

Ben jij een avonturier, sportief, gek op dieren of wil je gewoon een week lang plezier maken? Kijk dan eens tussen de verschillende kinderkampen van Summer Camps Holland! Gericht op de leeftijdscategorieën 8-10 en 10-12 jaar.

Op zoek naar een kamp voor 12 tot 16 jaar? Kijk dan bij onze Jeugdkampen!

Meer informatie
Bekijk alle kampen
Kinderkampen Nieuwsgierig naar het aanbod?
Kinderkampen

Ken jij deze kampen al?

Meer informatie over Kinderkampen 2024

Waar vinden de kinderkampen plaats?

Summer Camps Holland is onderdeel van Markant Outdoorcentrum. Een outdoorbedrijf in Braamt met een prachtig terrein van 12 hectaren groot. Dit is opgedeeld uit een activiteitenterrein, parkeerterrein, overnachtingslocaties, recreatievijver én horecaterrein met terras. Deze locatie is dan ook dé plek waar alle avonturen tijdens onze kinderkampen plaatsvinden!

Op onze eigen locatie vinden een groot deel van de activiteiten plaats. Kunnen summercampers hier o.a boogschieten, kanoën, klimmen, tokkelen, vlotbouwen, survivallen, suppen, Archery taggen en nog veel meer! Welke activiteiten er allemaal worden ondernemen hangt af van het gekozen kamp. Het activiteitenprogramma van de kinderkampen wordt vervolgens uitgebreid met verschillende uitjes door heel de Achterhoek.

Een kinderkamp beleef je met elkaar

Tijdens een kampweek vinden er tegelijkertijd verschillende kinderkampen plaats. Zo kan het zijn dat in week 32 van de zomervakantie een dierenkamp, een adventure for kids kamp, een wakeboard for kids kamp kamp én een freerun for kids kamp wordt georganiseerd. Deelnemers doen overdag hun kamp specifieke activiteiten, zo gaan de dierenkamp kids meeboeren op de boerderij en gaan de wakeboard kids naar de waterskibaan. Als ze terugkomen worden er ook veel gezamenlijke activiteiten georganiseerd zoals zwemmen, een zeskamp, vlotbouwen en verschillende avondspelen. Kom je bij ons op zomerkamp dan heb je dus twee groepen; je eigen kampgroepje kamp én de complete groep met alle kinderkampen bij elkaar. Genoeg mogelijkheden voor het maken van een heleboel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes!

Overnachting

De kinderen slapen in ons groepsgebouw. Dit is een groot rond gebouw waar plek is voor 36 personen. Er zijn hierbij 6 kamers met 3 stapelbedden waardoor de kids met 6 personen op een kamper slapen. Hierin is uiteraard een verdeling met jongens en meisjes.
De deelnemers van het adventure for kids camp slapen buiten in onze groepstenten, die zijn geplaatst naast het gebouw. Deze tenten zijn ingericht met bedjes waardoor er plek is voor +-5 deelnemers per tent. Voor al onze kinderkampen zijn het in het gebouw voldoende sanitaire voorzieningen aanwezig.