Base

Base Camps | Zomerkampen in Gelderland

Zomerkampen op de hoofdlocatie van Summer Camps Holland 

Ben jij een avonturier, dierenliefhebber, onderzoeker of gewoon op zoek naar een super leuk zomerkamp? Onder Base Camps vindt je zomerkampen met veel verschillende thema’s terug. 

Alle kampen die onder Base Camps vallen vinden plaats bij Markant Outdoorcentrum. Dit is de locatie waar de hele zomer lang Summer Campers van verschillende zomerkampen en leeftijden gezamenlijk eten, slapen en activiteiten ondernemen. Op ons mega grote outdoor terrein vinden veel van de outdooractiviteiten van de zomerkampen plaats zoals klimmen op de grote klimtoren, vlotten bouwen, kanoën, mountainbiken of survivallen. Je kan meedoen aan een spannende dropping of spooktocht of we gaan gewoon lekker relaxen in de zon op het strand bij de grote recreatieplas in Braamt. De Base Camps zijn er voor verschillende leeftijden van 8 t/m 19 jaar. Kijk snel of jouw favoriete kamp er bij staat!

Meer informatie
Bekijk alle camps
Base Nieuwsgierig naar het aanbod?
Base

Meer informatie over Base Camps | Zomerkampen in Gelderland

Locatie zomerkampen Base Camps 

In het Achterhoekse plaatsje Braamt midden in Recreatiegebied Stroombroek ligt Markant Outdoorcentrum. Een fantastische locatie midden in de natuur die de thuisbasis vormt voor alle Base-, Sport-, Explorer- en Festival Camps. Het outdoorcentrum beschikt over een eigen evenemententerrein met een recreatieplas. Hier vinden diverse outdoor activiteiten plaats als klimmen, tokkelen, boogschieten, survival, mountainbiken, kanoën, vlotbouwen en nog veel meer!

Midden op het terrein aan de waterkant ligt het restaurant ‘Woodies’. Vanaf het terras kijk je het hele terrein over. Alle Summer Campers zullen hier gezamenlijk ontbijten en dineren. Het eten zal worden voorbereidt door de kok van het restaurant. Voor de wegbrengers of ophalers is het ook mogelijk om hier een drankje te drinken. Tijdens de Camps is het restaurant ook de plek voor o.a. de movie night en de bonte avond/afsluitende feestavond.

Overnachten zomerkampen | Summer Camps Holland

Kampeerterrein 

Het outdoorcentrum beschikt over een groot, volledig ingericht kampeerterrein omringd door bomen en struiken. Hier zullen alle Summer Campers van 12 t/m 16 jaar in grote groepstenten overnachten. Naast de sanitaire voorzieningen zijn er op het kampeerterrein ook een grote groepstent en verschillende eigen kampvuurplekken aanwezig. Alle Base Campers samen verblijven op het grote kampeerveld.

Kampeerterrein-Zomerkampen-Summercamps    

Groepsaccommodatie

Voor de jongere kids hebben wij een ontzettend gave groepsaccommodatie met 6-persoons slaapkamers met stapelbedden. Het gebouw is rond en helemaal ecologisch gebouwd. Midden in het gebouw bevindt zich de centrale ruimte met een glazen dak, waardoor er veel licht naar binnen valt. De groepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien en bevat een keukentje en sanitaire voorzieningen en een eigen kampvuurplek.

Groepsaccommodatie-zomerkampen-Summer-Camps-Holland