Summer Schools

Summer Schools

Wat ga jij al die tijd in de zomervakantie doen? Wil jij graag op kamp, maar is blijven slapen (nog) niet helemaal jouw ding? Boek dan een van onze Summer Schools!

Bij onze Summer Schools ga je van maandag t/m vrijdag op kamp, maar ga je aan het einde van de middag gewoon weer naar huis. Ideaal als je in de buurt woont en liever in je eigen bed slaapt! Samen met leeftijdsgenoten onderneem je allerlei gave activiteiten als boogschieten, klimmen, vlotten bouwen, een spannende spooktocht of een dropping. En natuurlijk ga je wakeboarden, freerunnen of gekke science proefjes uitvoeren!

Onderstaande kampen zijn te boeken als Summer School:

Summer School Mad Science
8 - 12 jaar

Samen met de professoren van Mad Science ga jij de van maandag t/m vrijdag op onderzoek uit in de wereld van wetenschap en techniek. Aan het eind van de dag kan je thuis vertellen wat je allemaal geleerd en gedaan hebt.  

Summer School Freerunning
10 - 16 jaar

Verplaats je tijdens het Camp met coole tricks en moves over obstakels, zoals muurtjes of railings. We beginnen de trainingen in de sporthal waar we allerlei situaties kunnen nabootsen in een veilige omgeving met valmatten. Het geleerde gaan we natuurlijk in praktijk brengen op vette locaties in de stad!

Summer School Wakeboard
12 - 16 jaar

Heb je altijd al een keer willen wakeboarden of ben je er al aan toe om flips of air raileys te gaan oefenen? Vier ochtenden krijg jij les op de langste waterskibaan van Nederland (1.005 meter)! Daarnaast krijg je ook nog een super gave workshop longboarden!

 

 

Terug naar overzicht