Nieuwe kampen 2018!

Nieuwe kampen 2018!

Ook voor 2018 hebben wij weer een spetterend zomerprogramma voor jou samengesteld met drie geheel nieuwe kampen!

In samenwerking met theaterschool de Gruitpoort organiseren wij het Theater Camp. Ontdek je talenten en bekijk ze terug op onze Festival vlogs! En laat jou creativiteit erop los tijdens de kunst, food, film of improvisatie workshops! Of je nu al op les zit bij een muziek-, musical- of toneelschool of nog helemaal geen ervaring hebt. Iedereen is welkom!

Tijdens het Golf Camp leer jij onder leiding van Hugo Klein Gebbinck van golfacademy Redflaggolf alles over putten, chippen, pitchen en swingen! Het golfen doen op op golfbaan Borghees, net over de grens bij 's-Heerenberg. Na het kamp ontvang jij je baanpremissie of zelfs Hcp 54! Natuurlijk zijn er naast het golfen ook genoeg andere leuke dingen te doen! 

Of wil jij juist avonturen beleven op het Robinson Camp?! Elke dag leer jij door leuke activiteiten en opdrachten om te overleven als een echte Robinson! Vuur maken, je eigen tent bouwen, nature cooking, boogschieten of vlotten bouwen. Werk samen of ga juist de strijd aan met je kampgenootjes in het spannende Robinson eindspel! 

Nieuwe activiteiten
Naast onze nieuwe kampen hebben wij ook een aantal nieuwe activiteiten op de programma’s staan. Zo zal je zien dat we in het vertrouwde Adventure Camp nu ook een spannend bezoek brengen aan het klimpark Achterhoek en krijg je tijdens het Wakeboard Camp ook nog een les longboarden!  Hoe gaaf is dat?

Terug naar overzicht