Sport

Kids Freerunning Camp

Sport Camps

10 - 12 jaar

Krijg jij een kick van springen, klimmen en salto’s maken? Verplaats je met coole tricks en moves over obstakels, zoals muurtjes of railings. We beginnen de trainingen in de sporthal waar we allerlei situaties kunnen nabootsen in een veilige omgeving met valmatten. Het geleerde gaan we natuurlijk in praktijk brengen op vette locaties in de stad!

 • Freerunning
 • Survival
 • Vlot bouwen
 • Boogschieten
 • Filmavond
 • Spooktocht
Bekijk datums
Sport camps Geen twijfel meer? Boek direct!
Prijs € 445,00
Bekijk datums
Wat je moet weten

Freerunning geeft je het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht. Het doel is om met vloeiende bewegingen beheersing te krijgen over het bewegen in je omgeving. Die obstakels die je tekenkomt worden uitdagingen en dat maakt freerunning zo gaaf. Het is een sport waar je leert van elkaar en elkaar helpt, niemand is anders en iedereen is gelijk. We beginnen de trainingen in de sporthal waar we allerlei situaties kunnen nabootsen in een veilige omgeving met valmatten. Het geleerde gaan we natuurlijk in praktijk brengen op vette locaties in de stad.

Naast het freerunning gaan we ook stoere outdooractiviteiten doen zoals tokkelen uit de boom, een vlot bouwen en knallen over de survivalbaan. Gelukkig is er ook tijd om te chillen, bijvoorbeeld bij de movie night.

Wil jij in de zomervakantie onder deskundige begeleiding van gediplomeerde trainers aan de slag met freerunning? Schrijf je dan in voor het Kids Freerunning Camp!


NB. Belangrijk voor ouders: Freerunnen is een risicosport. Door de inzet van goede trainers en trainingsfaciliteiten zoals o.a. de turnhal en met zorg uitgekozen buitenlocaties willen wij ongelukken zoveel mogelijk voorkomen. Blessures kunnen natuurlijk altijd voorkomen, maar het is niet zo dat Freerunning meer blessures heeft als de gemiddelde andere sport. Helaas sluit onze Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering freerunning uit, waardoor wij (op dit moment) nog geen aansprakelijkheid kunnen accepteren. Lees hierover meer in onze veelgestelde vragen onder veiligheid en/of verzekeringen. 

Waar is je verblijf

Het Kids Freerunning Camp vindt plaats op het Sport Camp van Markant Outdoorcentrum in Braamt. Het grote terrein van Markant Outdoorcentrum is de ideale locatie voor vele kamp activiteiten en spannende (avond) spelen. 

Slapen doe je gezellig met zijn allen in de groepsaccommodatie. Dit is een bijzonder gebouw! Hij is rond en ecologisch gebouwd met grasdaken, een open haard in het midden en veel hout. De slaapkamers hebben ieder drie stapelbedden en grenzen aan een centrale ruimte.

Het restaurant op het terrein wordt door deelnemers van alle kampen gebruikt voor ontbijt, lunch (of het maken van lunchpakketten) en avondeten. Ook wordt het restaurant vaak gebruikt voor speciale activiteiten zoals de bonte avond / feestavond, onze movie night en is het de plek waar je elke dag deelnemers van de andere kampen zal ontmoeten. 

Op nog geen 15 minuten afstand van Markant Outdoorcentrum ligt een splinternieuwe topsporthal waar ondertussen al meerdere internationale wedstrijden hebben plaatsgevonden. De hal is voorzien van alle faciliteiten en een grote arena waar plaats is voor maar liefst 1640 toeschouwers. Kortom de perfecte plek voor het Freerunning Camp!

Wat gaan we doen

Archery Tag Archery Tag is een soort paintball alleen dan met pijl en boog. De Pijlen hebben een “zachte punt” in de vorm van een foambal waardoor je op elkaar kunt schieten zonder pijn en blauwe plekken. Archery Tag Meer informatie
Wat is er inbegrepen

Inbegrepen

 • Je krijgt je eigen Summer Camps t-shirt 
 • Verblijf in de groepsaccomodatie
 • Elke dag een lekker ontbijt en avondmaal
 • Een lunchpakket met lekkere en gezonde tussendoortjes
 • Activiteiten die in het dagprogramma beschreven staan
 • Vervoer met taxibusjes naar de activiteiten
 • Een superleuke crew

Niet inbegrepen

 • Reisverzekering 
 • Annuleringsverzekering 
 • Zakgeld
Wat gaat het kosten

Leeftijdsgroep

Periode *

Prijs 445,00