Freerunning kampen

17 februari 2021
Freerunning kampen

Freerunning kampen bij Summer Camps Holland in Gelderland

Summer Camps Holland organiseert al sinds 2017 freerunning kampen. Het Freerun kamp is gericht op tieners en het kids freerun kamp is gericht op kinderen van 10-12 jaar. Beide zomerkampen staan garant voor een supergave week vol freerunlessen die worden afgewisseld met leuke (outdoor) activiteiten! 

De opzet van de freerunning kampen

De kampen worden begeleid door freerunprofessional Flipping Taco en de freerunlessen zijn opgesteld vanuit een unieke lesmodule! Tijdens een kampweek kun jij als deelnemer op veel verschillende manieren kennismaken met freerunning en parkour en daarnaast je skills verbeteren. Je zult tricks en technieken leren die passen bij jouw niveau. Wanneer je deze bewegingen goed onder controle hebt krijg jij een bandje en een bijbehorend techniekboekje. In dit techniekboekje staan de technieken die jij onder de knie moet hebben voor het volgende bandje. De voordelen zijn:

  • Iedereen kan trainen op zijn eigen niveau
  • Je leert naarmate de week vordert telkens nieuwe trics
  • Je wordt constant door het programma uitgedaagd

Activiteiten tijdens de freerunning kampen

Tijdens het zomerkamp ga jij nog veel meer doen dan alleen freerunnen. Je overnacht op de prachtige kamplocatie van Summer Camps Holland en bent ook op kamp met deelnemers van allerlei andere zomerkampen. Samen met jouw kampgenootjes doe je tal van leuke outdooractiviteiten en spannende avondspelen. Te denken aan een kanotocht, een sportieve zeskamp, vlotbouwen, een dropping een bezoek aan het zwembad en een movie night!

Terug naar overzicht