Ardennen kampen

Ardennen kampen

Ardennen kampen bij Summer Camps Holland

Heb jij zin in een avontuurlijke buitensportweek in de Belgische Ardennen? Tijdens je verblijf in de Ardennen ga je niet alleen rotsklimmen, abseilen en klettersteigen, maar er staan je ook avondspelen en andere leuke activiteiten te wachten zoals kanovaren, een hike en speleologie.

De Ardennen kampen worden uitgevoerd door het bedrijf Survival Life. Zij beschikken over een basis kamp in de Belgische Ardennen waar gezamenlijk gegeten en geslapen wordt. De Ardennen Camps staan garant voor een avontuurlijke buitensportweek. Tijdens je verblijf in de Ardennen kan je niet alleen rotsklimmen, abseilen en klettersteigen, maar er staan je ook avondspelen en andere leuke activiteiten te wachten zoals kanovaren, speleologie. Ben jij er klaar voor? Bekijk dan snel welke Camps er in de Ardennen georganiseerd worden. De kampen zijn voor verschillende leeftijdscategoriën van 12 t/m 16 jaar.

Meer informatie
Bekijk alle kampen
Ardennen kampen Nieuwsgierig naar het aanbod?
Ardennen kampen

Meer informatie over Ardennen kampen

Locatie Survival Life 

Het summercamp vindt plaats bij Domaine Polleur in samenwerking met Survival Life in het plaatsje Polleur, dichtbij Spa, Provincie Luik.
Je zult verblijven in groepstenten op het bivakterrein naast de camping. Alle faciliteiten zijn voorzien vanuit de camping. Sanitairegebouw, restaurant, zwembad met glijbaan, sportveld en nog veel meer. Naast de camping ligt een enorm groot bos, Bois de Stanneux waar onder andere de hike en mountainbiken plaatsvindt. Naast het terrein ligt het riviertje de la Hoëgne wat een idyllische effect geeft aan het bivakterrein. Je kunt daar heerlijk verkoeling vinden in de zomer.

Het eigen restaurant verzorgt alle maaltijden met onder andere een pizza party en een gezellige afsluitende BBQ.  Iedereen wordt met een gezellig onthaal ontvangen met koffie/thee/limonade en iedereen kan het terrein even gaan verkennen om de volgende dag direct te beginnen met een actief programma.

Eigen vervoer of openbaar vervoer
Survival Life Ardennen ligt net onder de Belgische plaats Luik; zo’n 2 uur en 40 minuten rijden vanaf Utrecht. Blijkt het lastig om vervoer te regelen of wil je graag zonder je ouders reizen? Geen probleem! Je kunt het kamp namelijk eerder starten door per trein te reizen vanaf Utrecht. Vanaf hier zal een van onze crewleden de deelnemers ontvangen en tijdens de gehele reis vergezellen. 

Later een reis  bijboeken?
Mocht u op een later tijdstip de treinreis willen boeken dan kan dat tot uiterlijk één week voorafgaand aan het kamp. Een extra treinreis kunt u boeken door in te loggen op uw persoonlijke account. Klik op het betreffende kamp en kies de optie 'extra bijboeken'. Geef duidelijk aan welke treinreis u wilt boeken, een retour of enkele reis heen of terug, u krijgt hiervan een losse factuur.

Retour reis
We spreken op zondag rond 12.00 uur af op Utrecht centraal en reizen vanaf daar via Maastricht en Luik door naar station Franchimont. Zodra we daar rond 16:00 uur aankomen zullen we worden opgehaald en naar het laatste stukje naar onze locatie worden gebracht. Op zaterdagmiddag zullen we om 11:00 uur weer in de trein terug zitten waarna we rond 15:00 uur weer aankomen op Utrecht centraal. 

Enkele reis
Boek alleen de begeleide heen- of terugreis per trein. Hierdoor kunt u alsnog onze locatie bezoeken, maar hoeft u niet twee keer heen en weer.

Kosten voor de treinreis bedragen
- € 95,00 euro retourreis
- € 65,00 euro enkele reis Utrecht – Franchimont
- € 65,00 euro enkele reis Franchimont – Utrecht