Vakantiekamp

Een vakantiekamp bij Summer Camps Holland voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 8 t/m 16 jaar. Lekker op vakantie zonder je ouders en een week lang heel veel plezier? De Summer Camps bij Markant Outdoorcentrum is dé specialist op het gebied van vakantiekampen in Nederland. Kijk dus snel bij de Kampen voor ons volledige aanbod aan vakantiekampen.

 

In het recreatiegebied Stroombroek vinden alle kampen in Nederland plaats op het terrein Markant Outdoorcentrum in Braamt. In de Ardennen vlak bij Dinant werkt Summer Camps Holland samen met Mountain Network voor de Ardennenkampen. De Zeilkampen vinden plaats bij Zeilschool Neptunus middenin het Friese Merengebied. Elk vakantiekamp kenmerkt zich door zijn gedegen en professionele opzet. Summer Camps Holland heeft dan ook veel keus in de verschillende mogelijkheden van sportief en outdoor tot de theaterkampen. De actieve en sportieve vakantiekampen zijn erg in trek. Maar ook de theater kampen voor de kinderen t/m 16 jaar zijn erg populair.

 

Door al deze verschillende kampen is Summer Camps Holland altijd een topper in het totale aanbod van kampen in Nederland.

 

info