Outdoorkampen

Alle Outdoorkampen bij Summer Camps zijn een uitdaging. Ben je avontuurlijk en ga je graag uitdagingen aan, dan is een outdoorkamp bij Summer Camps helemaal top. Een week actie en outdoor, maar natuurlijk ook fun!

 

Bij de outdoorkampen  die plaats vinden bij Markant Outdoorcentrum is alles aanwezig. Zoals een klimtoren, mountainbikes, kano´s, een tokkelbaan, kampvuur en een survivalbaan. Tijdens bivak ga je boven het kampvuur je eigen potje koken en met een konijn of vis boven het vuur een heerlijke maaltijd maken.. Tijdens de outdoorkampen ga je met de groep ook een keer wakeboarden op de wakeboardbaan die vlak bij het Outdoorcentrum ligt.

 

Omdat Summer Camps gebruik maakt van alle outdoorfaciliteiten zijn de outdoor kampen al vele jaren de toppers bij Summer Camps Holland. Je gaat alle activiteiten doen zoals klimmen en abseilen van onze klimtoren, mountainbiken door het Bergherbos, een van de toproutes van Nederland, maar ook de hoge touwparcours en tokkelbaan mogen niet ontbreken.

 

Naast alle inspannende activiteiten is er ook ruimte en tijd voor relaxen en chillen met elkaar. We gaan bij strandweer naar het strand van de grote recreatieplas Stroombroek om te genieten van de zon en het strand. Dus behalve alle inspannende activiteiten is er uiteraard ook voldoende tijd om te relaxen op het zandstrand en kun je zelf een ‘zeewaardig’ vlot bouwen.

 

Wil jij een uitdagende zomer tegemoet gaan en graag een keer op avontuur? Meld je dan aan voor een outdoorkamp of één van onze andere kampen!

 

info