Verzekeringen

Verzekeringen
Markant Outdoorcentrum en Mountain Network hebben een bedrijfs ongevallenverzekering. Desgewenst kun je de ongevallenverzekering uitbreiden tot een volledige reisverzekering en een annuleringsverzekering van de Europeesche Verzekeringen.

 

Kortlopende Annuleringsverzekering 

Het lijkt zo vanzelfsprekend: bij het boeken van een vakantie hoort ook het afsluiten van een annuleringsverzekering. Toch laten veel mensen bij boekingen dit nog wel eens achterwege. Het is verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten. Wij hebben voor jou een zeer complete verzekering samengesteld. Deze dekt namelijk ook de niet gebruikte reisdagen. Dus niet alleen de annuleringskosten tussen het moment van boeken en de reis, maar ook de kosten wanneer de vakantie moet worden afgebroken. De dagen die je noodgedwongen mist, worden ook vergoed!

 

Het is daarom aan te raden de Kortlopende Annuleringsverzekering af te sluiten. Onder de hiervoor genoemde omstandigheden vallen bijvoorbeeld overlijden en ernstige acute ziekte van de verzekerde of van directe familie of het verlies van reisdocumenten. Als de vakantie moet worden afgebroken, worden de ongenoten reisdagen vergoed. Je kunt er voor kiezen om een basisdekking te nemen, maar je kan ook comfort of optimaal kiezen. 

 

Bovendien kunt u ook heimwee tijdens de vakantie verzekeren bij deze annuleringsverzekering. Heimwee valt onder de speciale dekking, de ongenoten reisdagen worden dan vergoed, tot 13 jaar voor alle vakanties, vanaf 13 jaar alleen voor de binnenlandse vakanties. Bij de Europeesche wordt heimwee gezien als waarnemer. Als u deze optie aanvinkt, vult u bij naam heimwee en een fictieve datum in. 

 

Kortlopende Reisverzekering
De Kortlopende Reisverzekering is een reisverzekering die je afsluit voor de tijd dat je op vakantie bent. Je bent als volgt verzekerd:

-Personenhulp
-Bagage
-Geneeskundige kosten
-Bijzondere sporten 

 

Via de link tijdens het boekingsproces kunt u direct een verzekering afsluiten en kunt u zelf kiezen welke dekking u neemt. Via deze link kunt u ook meer informatie vinden over de dekkingsopties. 

 

Hieronder staan de Algemene Verzekeringsvoorwaarden:
- Algemene Voorwaarden Annuleringsverzekering
- Algemene Voorwaarden Aflopende Reisverzekering