Kwaliteit & Veiligheid

Algemeen

Ouders willen het beste voor hun kind. Summer Camps Holland biedt de beste zomerkampen aan! Onze Camps zijn niet alleen leuk, maar ook veilig. Kwaliteit en veiligheid is gegarandeerd door het Keurmerk Kindervakanties. Daarnaast zijn wij op outdoorgebied Tüv gecertificeerd en werken wij alleen samen met bedrijven die lid zijn van de VeBON (Vereniging voor Buitensport Ondernemingen Nederland).

 

We hebben samenwerking met kwalitatief hoogwaardige partners, zoals Markant Outdoorcentrum, Mountain Network en zeilschool Neptunus. Zij hebben specifieke kennis en ervaring in huis voor een geslaagde vakantieweek.

 

Keurmerk Kindervakanties

Met trots kunnen wij zeggen dat wij in het bezit zijn van het keurmerk KinderVakanties. Dit keurmerk wordt maar door een klein aantal organisaties gedragen. Daarom zijn wij trots dat wij deze mochten ontvangen.

 

Het Keurmerk KinderVakanties is een onafhankelijk keurmerk van kindervakantieorganisaties. Organisaties die het keurmerk mogen voeren voldoen aantoonbaar aan strenge criteria rond veiligheid, hygiëne en kwaliteit. We worden jaarlijks gecontroleerd door een onafhankelijke keuringsinstelling en voldoen aan de hoogste standaards in de branche van kindervakanties.

 

De criteria van het Keurmerk KinderVakanties bestaat uit:

 

  • -Kwaliteit van de locatie en de algehele hygiëne tijdens de vakantieweek;
  • -Veiligheid van de activiteiten, het vervoer en de vakantie in het algemeen;
  • -Kwaliteit, continuïteit en interne administratie van de organisatie;
  • -Omgang met de privacy van deelnemers en het verstrekken van informatie aan ouders/deelnemers;
  • -Opleiding, selectie en kwaliteit van de begeleiding van de vakanties.

 

            

 

Andere Keurmerken

VeBON

Markant Outdoorcentrum en Mountain Network zijn lid van de Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland (de VeBON). Deze vereniging ondersteunt en adviseert haar leden bij het organiseren van sportieve buitenactiviteiten en vakanties. Het VeBON-lidmaatschap is een garantie voor kwaliteit en veiligheid.

 

Tüv Gecertificeerd

Markant Outdoorcentrum en Mountain Network zijn TÜV-gecertificeerd. De TÜV Veiligheidsnorm specificeert eisen voor een veiligheidssysteem. Deze norm is specifiek gericht op buitensportondernemingen die zijn aangesloten bij de VeBON.

 

CWO certificering zeilschool

Neptunus is een CWO gecertificeerde zeilschool. Dit houdt in dat zij lid zijn van de Commissie Watersport Opleidingen. Het CWO systeem bestaat uit verschillende opleidingsprogramma’s met bijbehorende diploma’s

 

RECRON

Markant is ook lid van de RECRON (Recreatie Ondernemers Nederland), de enige brancheorganisatie voor de verblijfs- en dagrecreatiebedrijven in Nederland.

 

Thuiswinkel Keurmerk

Thuiswinkel Keurmerk is het beeldmerk dat staat voor veilig en betrouwbaar kopen via een webshop, catalogus, verkoop via telefoon, bestelbonnen of fax. Bij verkoop op afstand is er geen fysiek contact tussen u als consument en de ondernemer. Door deze afwijkende omstandigheden gelden er aanvullende regels. Klanten van Summer Camps Holland mogen erop vertrouwen dat aan de juiste wet- en regelgeving is voldaan.