Kinderen staan centraal

Waarom organiseren we Summer Camps?
Ik, Michiel Pöpping, ben eigenaar van Markant Outdoorcentrum en vanaf 1990 samen met mijn vrouw Cecilia de Vries bedrijfsmatig bezig met outdoor activiteiten, schoolkampen en bedrijfsevenementen. Vanaf de start van Markant Outdoorcentrum in 2005 bestond de wens om mijn zomerkamp belevingen ook hier op het Outdoorcentrum mogelijk te maken voor andere kinderen.

 

De inspiratie voor Summer Camps Holland komt voort uit onze eigen ervaringen als kind tijdens zomerkampen in onze eigen jeugd en de ervaringen als leider van vele kampen. We realiseren ons hoeveel je als kind beleeft tijdens een zomerkamp. Met name de omgang met andere kinderen, lekker in de natuur bezig zijn en diverse leuke activiteiten ondernemen.

 

Jaren geleden kreeg je zomerkamp vrienden voor even. Door de toegankelijkheid van Social Media zien we steeds vaker dat de opgebouwde vriendschappen standhouden en er ook voor het volgende jaar onderling een gezamenlijke zomerkampweek afgestemd wordt. Dit is voor ons als Summer Camps Holland zijnde prachtig om te zien.

 

Streven naar onvergetelijke vakantie
Summer Camps Holland streeft er naar om kampen aan te bieden waar het kind centraal staat en daardoor een leuke vakantieweek heeft. Een veilige en goede sfeer staan daarbij centraal. Dit willen we bereiken door de juiste afstemming met onze organisatie, partners en crewleden.

 

Op kamp gaan is leuk! Tijdens een Summer Camps week onderneem je veel activiteiten, leer je nieuwe vrienden en vriendinnen kennen en doet de Summer Camps Crew er alles aan om er een top week van te maken. Ook leer je om je grenzen op te zoeken, doe je nieuwe en soms spannende dingen, moet je (leren) rekening te houden met anderen en ervaar je een superleuke week.

 

Namens het hele Summer Camps team wensen we je een geweldige vakantie.

 

Tot in de zomer,

 


Michiel Pöpping
Directeur Summer Camps Holland