Crew & Instructeurs

Crewleden
Het is natuurlijk voor ouders erg belangrijk dat er goede begeleiding is tijdens de vakantie. We beseffen ons dat het ook voor jullie als ouders een beetje spannend kan zijn als je kind een week zonder jullie op vakantie gaat. Summer Camps Holland beschikt over een enthousiast team van crewleden en instructeurs om jullie ervan te overtuigen dat de kinderen in goed handen zijn.

 

Alle crewleden hebben een sportieve en/of pedagogische achtergrond. Vaak zijn ze in het verleden zelf op Summer Camp geweest en weten ze precies wat belangrijk is in begeleiding van kinderen tijdens de vakantieweek. Afhankelijk van de leeftijdscategorie zijn er 2 tot 4 begeleiders op een groep van 10 tot 25 kinderen. Één van de crewmedewerkers is coördinator.

 

Na een sollicitatiegesprek nemen alle crewleden deel aan een trainingsweekend. Tijdens dit weekend wordt uitvoerig aandacht besteed aan alle aspecten die wij als Summer Camps Holland belangrijk vinden in de begeleiding van de kampen. Aspecten die aan bod komen zijn, veiligheid (fysiek en sociaal), communicatie, gedrag & omgang en de inhoud van het programma. Onze crew is zich ervan bewust dat structuur en een goede, enthousiaste begeleiding nog belangrijkrijker is voor een fantastische vakantieweek dan alleen een gaaf programma. Kinderen moeten zich bij Summer Camps Holland 'thuis' voelen.

 

Wil jij ook crewlid worden? Bekijk dan de vacature.
Heb jij nog geen ervaring, maar wil je dat wel graag opdoen? Doe dan mee aan onze Crew Basistraining Camp.

 

        

 

Verklaring Omtrent Gedrag
Van de crewmedewerkers wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Daarnaast is op iedere locatie continue begeleiding en toezicht van de Summer Camps Holland organisatie.

 

Keurmerk
De selectieprocedure, training en begeleiding van onze crew is een belangrijk onderdeel van het keuringsproces van het Keurmerk KinderVakanties. Dit geeft aan dat onze crew voldoet aan de hoge eisen die gesteld zijn door het Keurmerk.

 

Wat vinden wij belangrijk in de begeleiding?

Als Summer Camps Holland vinden wij het belangrijk dat onze crew goed voorbereid aan de week begint. Heeft uw kind bijzonderheden in bijvoorbeeld gedrag, medicijngebruik of andere dingen dan willen wij dit graag vooraf weten. De crew heeft ervaring met een grote diersiteit aan kinderen. De omgang tussen de kinderen onderling is de basis van een geslaagd kamp. Het is belangrijk dat kinderen zich veilig voelen, elkaar respecteren, ze prettig met elkaar omgaan en er niet gepest wordt.

 

Instructeurs
Summer Camps Holland werkt met gecertificeerde instructeurs op de activiteiten. Hiermee garanderen we de veiligheid van de activiteiten. Wij hebben ervaring in het werken met kinderen en groepen en dat ieder kind de aandacht krijgt die nodig is. Onze instructeurs worden nauwkeurig opgeleid in het begeleiden van activiteiten.