Bijzondere partners

Markant Outdoorcentrum, Mountain Network en Zeilschool Neptunus

De organisatie van de Camps zijn in handen van Markant Outdoorcentrum voor alle Summer Camps die op het Base Camp plaats vinden. Mountain Network is de uitvoerder van de kampen in de Ardennen en Zeilschool Neptunus de uitvoerder van de zeilkampen.

 

Summer Camps Holland is onderdeel van Markant Outdoorcentrum en tevens initiatiefnemer en eindverantwoordelijke. Summer Camps Holland is met deze organisatie uniek in Nederland. Door samen te werken met partners worden de krachten gebundeld om kwalitatief goede kampen te organiseren waarbij gebruik wordt gemaakt van de specifieke kwaliteiten van iedere partner. Kennis wordt met elkaar gedeeld waarbij iedere organisatie zich verplicht aan de kwaliteitseisen te voldoen. Ieder bedrijf is afzonderlijk verantwoordelijk voor de organisatie en begeleiding van het door hun georganiseerde kamp en staat zorgen voor een geslaagde vakantieweek.

 

              

 

 

WNF Rangerclub

Door een samenwerking met de WNF Rangerclub is het mogelijk om je zoveel extra’s te geven tijdens het Animal Ranger Camp. Hieronder vind je informatie over de WNF Rangerclub:

 

Ben je tussen de 6 en 12 jaar en gek op wilde dieren? Dan is de Rangerclub van het Wereld Natuur Fonds écht iets voor jou! Want WNF-Rangers komen op voor bedreigde wilde dieren zoals de reuzenpanda, de Afrikaanse olifant en de haai.

WNF-Rangers ontvangen het beestachtige magazine TamTam.  Daarin lees je alles over wilde dieren en wat het WNF doet om deze prachtige dieren te beschermen.En verder in TamTam: strips, moppen, puzzels, reportages en een poster.

 

Als je op Animal Ranger Camp gaat, dan word je automatisch WNF-Ranger voor 1 jaar*. En dan ontvang je:

 

• Het clubblad TamTam
• Je eigen WNF-Rangerpaspoort en stickers
• Een leuk welkomstcadeau
• Gratis toegang of korting op ruim 60 attractie- en dierenparken, o.a. Apenheul, Naturalis en Omniversum
• En nog veel meer!

 

*Ben je al WNF-Ranger, dan ontvang je € 40,00 euro korting op het Animal Ranger Camp.