Sport

Longboard Camp

Sport Camps

12 - 14 jaar 14 - 16 jaar

Super cool! Lekker de hele week longboarden deze zomervakantie! We beginnen met de basis technieken. Zodra jij deze onder de knie hebt is het tijd om wat gave trucs te leren! Naast het longboarden gaan we gedurende de week ook Stand Up Paddle boarden, wakeboarden, slacklinen en nog veel meer! Na alle actie roosteren we 's avonds lekker marshmellows boven het kampvuur. Gegarandeerd plezier!

Boek nu
Sport camps Geen twijfel meer? Boek direct!
Prijs € 480,00
Boek nu
Wat je moet weten

Longboarden is de ultieme activiteit in de zomer! Het geeft je een gevoel alsof je op alsfalt aan het snowboarden of surfen bent. Lekker cruisen met de wind in je haren en het zonnetje in je gezicht tijdens de longboard tocht. Ook oefenen op je techniek met slalommen of het leren van gave tricks komen aan bod. Jochem en Kirsten van Ouiji Boards delen met jou hun passie voor longboarden en de vrijheid die je erin kan ervaren!

Het Longboard Camp is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde boarders. Als beginner leer je hier de basis van het skaten, steppen, vaart en bochten maken. Natuurlijk leren we je ook hoe je veilig moet remmen en vallen. Wanneer iedereen de basis onder de knie heeft gaan we aan de slag met carve bochten en trucs.

Ben jij een ervaren longboarder en heb jij de basis al onder de knie? Dan leren we je nieuwe dingen zoals powerslides, cross-steps of andere gave truuks op je board!

Waar is je verblijf

Het Longboard Camp vindt plaats op het Sport Camp van Markant Outdoorcentrum in Braamt. Het grote terrein van Markant Outdoorcentrum is de ideale locatie voor vele kamp activiteiten en spannende (avond) spelen. 

Jij verblijft samen met deelnemers van andere Summer Camps op het kampeerterrein in groepstenten van 4 tot 8 personen. Het kampeerterrein heeft een grote centrale tent waar iedereen overdag en ’s avonds kan verblijven en eigen sanitaire voorzieningen. Ook bij slecht weer wordt er veel gebruik gemaakt van de grote activiteitentent. Uiteraard ontbreekt de kampvuurplek niet om ‘s avonds rondom het vuur de avonturen van de dag te delen met de andere Summer Campers van jouw leeftijd.

Het restaurant op het terrein wordt door deelnemers van alle kampen gebruikt voor ontbijt, lunch (of het maken van lunchpakketten) en avondeten. Ook wordt het restaurant vaak gebruikt voor speciale activiteiten zoals de bonte avond / feestavond, onze movie night en is het de plek waar je elke dag deelnemers van de andere kampen zal ontmoeten. 

Wat gaan we doen

Wat is er inbegrepen

Inbegrepen

 • Helm, bescherming en longboards
 • Je krijgt je eigen Summer Camps t-shirt 
 • Verblijf in de groepsaccomodatie
 • Elke dag een lekker ontbijt en avondmaal
 • Een lunchpakket met lekkere en gezonde tussendoortjes
 • Activiteiten die in het dagprogramma beschreven staan
 • Vervoer met taxibusjes naar de activiteiten
 • Een superleuke crew

Niet inbegrepen

 • Reisverzekering 
 • Annuleringsverzekering 
 • Zakgeld
Wat gaat het kosten
Dit kamp is op dit moment helaas niet te boeken.