Base

Suprise camp

Base Camps

12 - 14 jaar 14 - 16 jaar

Summer Camps Holland biedt meer dan 30 verschillende kampen aan met elk een eigen activiteitenprogramma. Kun jij hier geen goede keuze uit maken of ben je al vaak bij ons  op kamp geweest? Dan is het Suprise Camp echt iets voor jou! Zo ga je bijvoorbeeld de ene dag waterskiën, de volgende dag mee naar Burgers Zoo en heb je daarna een outdoordag met vlotvaren, klimmen op de klimtoren en mountainbiken. Kortom een uniek programma met verschillende activiteiten!

 • Uniek programma
 • verassing
 • Buiten bezig zijn
 • Outdooractiviteiten
 • Kampvuur
Boek nu
Base camps Geen twijfel meer? Boek direct!
Prijs € 445,00
Boek nu
Wat je moet weten

Het Outdoorcentrum is de thuisbasis van Summercamps. Het is dé plek waar alle gave themakampen worden georganiseerd. Bijvoorbeeld sportkampen, dierenkampen, outdoorkampen en funkampen. Hoe gaaf is het dat jij een kamp kan kiezen waarbij je met alle andere Suprise Camp deelnemers een week lang allerlei uiteenlopende activiteiten gaat doen.

Ook doen alle summercampers gezamenlijk genoeg leuke activiteiten op of rondom het outdoorcentrum. Je doet mee aan sport- en speltoernooien, gaat lekker relaxen bij het kampvuur, speelt een potje beachvollleybal of maakt dansjes op de feestavond. 

Je krijgt ongeveer een week van te voren te horen welke activiteiten je gaat doen. Wil je bepaalde activiteiten nou echt niet doen dan kan je dit aangeven op he boekingsformulier.

Hou jij wel van een verassing? Meld je dan nu snel aan voor het Suprise Camp!

Waar is je verblijf

Het Suprise Camp vindt plaats op het Base Camp van Markant Outdoorcentrum in Braamt. Het grote terrein van Markant Outdoorcentrum is de ideale locatie voor vele kamp activiteiten en spannende (avond) spelen. 

Jij verblijft samen met deelnemers van andere Summer Camps op het kampeerterrein in groepstenten van 4 tot 8 personen. Het kampeerterrein heeft een grote centrale tent waar iedereen overdag en ’s avonds kan verblijven en eigen sanitaire voorzieningen. Ook bij slecht weer wordt er veel gebruik gemaakt van de grote activiteitentent. Uiteraard ontbreekt de kampvuurplek niet om ‘s avonds rondom het vuur de avonturen van de dag te delen met de andere Summer Campers van jouw leeftijd.

Het restaurant op het terrein wordt door deelnemers van alle kampen gebruikt voor ontbijt, lunch (of het maken van lunchpakketten) en avondeten. Ook wordt het restaurant vaak gebruikt voor speciale activiteiten zoals de bonte avond / feestavond, onze movie night en is het de plek waar je elke dag deelnemers van de andere kampen zal ontmoeten. 

Wat gaan we doen

Onderstaande activiteiten doe je sowieso met alle andere summer camps kids. De rest is een verassing!

Bonte avond Een knallende afsluiting van de week! De muziek gaat aan en de limonade zal rijkelijk vloeien! Bonte avond Meer informatie
GPS tocht Verken het terrein en de omgeving van Markant Outdoorcentrum met GPS GPS tocht Meer informatie
Kampvuur Zingen, verhalen vertellen en moppen tappen. Kortom gezelligheid om het vuur! Kampvuur Meer informatie
Zeskamp Teams strijden tegen elkaar in verschillende uitdagende sporten en knotsgekke spellen. Zeskamp Meer informatie
Spooktocht Lekker griezelen in het donker. Met je groepje ga jij met een zaklamp op pad. Pas op voor de spoken die je onderweg tegenkomt! Spooktocht Meer informatie
Zwembad Lekker spetteren tijdens het bezoek aan een subtropisch zwembad Zwembad Meer informatie
Dropping Samen met je kampgenoten en een crewlid krijg je een blinddoek op en wordt je met een busje ergens gedropt. Kunnen jullie de weg naar het kamp nog terug vinden? Dropping Meer informatie
Movie Night Lekker chillen en film kijken tijdens de movie night. Gezellig in de groepsacco of in onze zelfgemaakte outdoor bioscoop. Movie Night Meer informatie
BBQ Lekker barbecuen op de laatste kampdag. BBQ Meer informatie
Avondspelen Leuke kampactiviteiten in de avonduurtjes Avondspelen Meer informatie
Wat is er inbegrepen

Inbegrepen

 • Je eigen Summer Camps t-shirt 
 • Verblijf op het kampeerterrein
 • Maaltijden op locatie
 • Een lunchpakket met lekkere en gezonde tussendoortjes
 • Activiteiten die in het dagprogramma beschreven staan
 • Vervoer met taxibusjes naar de activiteiten
 • Een superleuke crew

Niet inbegrepen

 • Reisverzekering 
 • Annuleringsverzekering 
 • Zakgeld
Wat gaat het kosten

Leeftijdsgroep

Periode *

Prijs 445,00