Base

Summer suprise kids camp

Base Camps

8 - 10 jaar 10 - 12 jaar

Summer Camps Holland biedt meer dan 30 verschillende kampen aan met elk een eigen activiteitenprogramma. Kun jij hier geen goede keuze uit maken of ben je al vaak bij ons  op kamp geweest? Dan is het Summer Suprise Camp echt iets voor jou! Zo sta je bijvoorbeeld de ene dag aapjes te voeren in de Apenheul, ga je de volgende dag mee longboarden en heb je daarna een outdoordag met vlotvaren en vuur maken. Kortom een cool programma met allerlei verschillende activiteiten!

 • Verrassingsprogramma
 • Lekker buiten
 • Kampvuur
 • Zwembad
 • Disco bowlen
Boek nu
Base camps Geen twijfel meer? Boek direct!
Prijs € 429,00
Boek nu
Wat je moet weten

Het Outdoorcentrum is de thuisbasis van Summercamps. Het is dé plek waar alle gave themakampen worden georganiseerd. Bijvoorbeeld actieve sportkampen, verassende dierenkampen, coole outdoorkampen en chille funkampen. Hoe stoer is het dat jij een kamp kan kiezen waarbij je met alle andere Suprise Kids Camp deelnemers een week lang allerlei verschillende activiteiten gaat doen.

Ook doen alle summercampers gezamenlijk genoeg leuke activiteiten op of rondom het outdoorcentrum. ‘s Avonds kun je meedoen aan het sport en spel toernooi, de bonte avond of ga je lekker relaxen bij het kampvuur. Voor de echte avonturiers onder ons die willen en durven, verruilen we één nachtje de groepsaccommodatie voor een zelfgemaakte tent, waarbij we natuurlijk ook ons avondmaal op een zelfgemaakt houtvuurtje zullen gaan bereiden.

Je krijgt ongeveer een week van te voren te horen welke activiteiten je gaat doen. Wil je bepaalde activiteiten nou echt niet doen dan kan je dit aangeven op he boekingsformulier.

Hou jij wel van een verassing? Meld je dan nu snel aan voor het Summer Suprise kids camp

Waar is je verblijf

Het Summer Suprise Camp vindt plaats op het Base Camp van Markant Outdoorcentrum in Braamt. Het grote terrein van Markant Outdoorcentrum is de ideale locatie voor vele kamp activiteiten en spannende (avond) spelen. Samen met andere Summer Campers van jouw leeftijd neem je hier deel aan de kamp-activiteiten zoals avondspelen, kampvuur maken, dropping en natuurlijk de bonte avond. 

Slapen doe je samen met andere Summer Campers van jouw leeftijd  in de groepsaccommodatie. Dit is een bijzonder gebouw! Hij is rond en ecologisch gebouwd met grasdaken, een open haard in het midden en veel hout. De slaapkamers hebben ieder drie stapelbedden en grenzen aan een centrale ruimte. 

Het restaurant op het terrein wordt gebruikt voor ontbijt, lunch (of het maken van lunchpakketten) en avondeten. Ook wordt het restaurant vaak gebruikt voor speciale activiteiten zoals de bonte avond / feestavond, onze movie night en is het de plek waar je ook de andere deelnemers van de kampen ontmoet. 

Wat gaan we doen

Onderstaande activiteiten doe je sowieso met alle andere summer camps kids. De rest is een verassing!

Bonte avond Een knallende afsluiting van de week! De muziek gaat aan en de limonade zal rijkelijk vloeien! Bonte avond Meer informatie
GPS tocht Verken het terrein en de omgeving van Markant Outdoorcentrum met GPS GPS tocht Meer informatie
Kampvuur Zingen, verhalen vertellen en moppen tappen. Kortom gezelligheid om het vuur! Kampvuur Meer informatie
Zeskamp Teams strijden tegen elkaar in verschillende uitdagende sporten en knotsgekke spellen. Zeskamp Meer informatie
Zwembad Lekker spetteren tijdens het bezoek aan een subtropisch zwembad Zwembad Meer informatie
Dropping Samen met je kampgenoten en een crewlid krijg je een blinddoek op en wordt je met een busje ergens gedropt. Kunnen jullie de weg naar het kamp nog terug vinden? Dropping Meer informatie
Disco bowlen Gezellig met zijn allen bowlen. De disco lampen maken het extra leuk! Disco bowlen Meer informatie
Movie Night Lekker chillen en film kijken tijdens de movie night. Gezellig in de groepsacco of in onze zelfgemaakte outdoor bioscoop. Movie Night Meer informatie
BBQ Lekker barbecuen op de laatste kampdag. BBQ Meer informatie
Wat is er inbegrepen

Inbegrepen

 • Je eigen Summer Camps t-shirt 
 • Verblijf in de groepsaccomodatie
 • Een nachtje slapen in een zelfgemaakte tent
 • Elke dag een lekker ontbijt en avondmaal
 • Een lunchpakket met lekkere en gezonde tussendoortjes
 • Activiteiten die in het dagprogramma beschreven staan
 • Vervoer met taxibusjes naar de activiteiten
 • Outdoorinstructeurs die jou begeleiden tijdens stoere activiteiten

Niet inbegrepen

 • Reisverzekering 
 • Annuleringsverzekering 
 • Zakgeld
Wat gaat het kosten

Leeftijdsgroep

Periode *

Prijs 429,00