Zomerkamp 14-16 jaar

13 januari 2021
Zomerkamp 14-16 jaar

Op zoek naar een zomerkamp 14-16 jaar? Summer Camps Holland biedt binnen deze leeftijdscategorie verschillende zomerkampen aan. Verschillend van kampen die gericht zijn op een sport, avontuurlijke zomerkampen, Fun- en chillkampen, Ardennenkampen en zeilkampen. Hieronder een overzicht van alle zomerkampen 14-16 jaar:

Adventure Camp 14-16 jaar
Roofvis kamp 14-16 jaar
Urban sports Camp 14-16 jaar
Bike Camp 14-16 jaar
Robinson Camp 14-16 jaar
Dierenverzorging kamp 14-16 jaar
Ardennen Adventure Camp 14-16 jaar
Ardennen Climbing Camp 14-16 jaar
Fun Camp 14-16 jaar
Fun & pretpark Camp 14-16 jaar
Chill Camp 14-16 jaar
International Camp 14-16 jaar
Canoe Expeditie Camp 14-16 jaar
Wakeboard Camp 14-16 jaar
Freerun Kamp 14-16 jaar
Windsurf Kamp 14-16 jaar
Zeilkamp Kielboot 14-16 jaar

De zomerkampen voor jeugd tussen de 14 en 16 jaar duren in totaal één week. De kampen beginnen op zondag en eindigen op zaterdag. Voor een totaaloverzicht van alle kampen en prijzen klik op onderstaande afbeelding!

Kampoverzicht

Zomerkamp 14-16 jaar: de leeftijdsverdeling      

De zomerkampen worden (los van de zeil- en Ardennenkampen) georganiseerd op de basislocatie van Summer Camps Holland in Braamt (Gelderland). Hier vinden in de zomervakantie per week verschillende jeugdkampen plaats. Zo kan er in één week een Fun & Pretpark Kamp, een Adventure Camp, een Chill Kamp en een Roofvis Kamp worden georganiseerd. Bij Summer Camps Holland slaapt alle jeugd in grote groepstenten op een gezellig ingericht kampterrein. Dit zijn tieners van 12-14 jaar en 14-16 jaar. Deelnemers van een zomerkamp in de leeftijd 14-16 jaar slapen dus op hetzelfde kampterrein als de tieners in een leeftijdscategorie lager. Tijdens het kamp wordt er echter met de tentverdeling en de indeling van groepjes goed rekening gehouden met de leeftijden. De kampen worden al meer dan 14 jaar op deze manier georganiseerd en elk jaar zien wij weer nieuwe vriendschappen ontstaan.


Zomerkamp 14-16 jaar: Activiteiten     

Elk zomerkamp heeft zijn eigen activiteitenprogramma. Zo gaan bijvoorbeeld de wakeboard deelnemers ‘s ochtends wakeboarden, de freerunners freerunnen en international camps handboogschieten. In de middag komt iedereen terug op het kampterrein en worden er ook gezamenlijke activiteiten gedaan zoals bijvoorbeeld een sportieve zeskamp. Ook ‘s avonds vinden er veel gezamenlijke activiteiten plaats te denken aan avondspelen zoals Levend Cluedo en een spannende dropping. Kortom; een ideale combinatie van eigen kampspecifieke activiteiten en activiteiten met alle zomerkampen van 14-16 jaar die op het terrein van Summercamps aanwezig zijn.

Waar worden de zomerkampen voor 14-16 jaar georganiseerd?

De zeilkampen worden georganiseerd bij zeilschool Neptunus in Friesland. De Ardennenkampen worden georganiseerd in het Belgische plaatsje Dinant en de overige kampen worden georganiseerd op de basislocatie van Summer Camps Holland. Deze locatie is gevestigd op de 12 hectaren grote outdoorlocatie van Markant Outdoorcentrum. Dit is gelegen in Braamt en ligt op een kwartiertje rijden van Doetinchem.     

 

Terug naar overzicht