Nieuws

Archery Tag

jun 30, 2017

Archery Tag is een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijl en boog. Pijlen met foamballen waardoor je op elkaar kunt schieten zonder pijn en blauwe plekken. Je gezicht wordt beschermd met een paintball masker. Archery Tag is een super dynamisch spel waar snelheid, behendigheid, spelinzicht en teamwork essentieel zijn om te winnen! Als er tijd is komende zomer en jullie vinden dit leuk, dan kunnen we dit spel gaan spelen. 

Enkele kampen zitten vol

mei 22, 2017

Zo zitten er in de eerste week (week 28) al een aantal zeilkampen vol, maar zijn er ook nog maar beperkte plekken voor 32 bij de zeilkampen. Ook de Freerunning Camps in verschillende weken lopen al aardig vol. Heb jij nog niet gekozen welk kamp het gaat worden dit jaar? Wees er snel bij! 

Meivakantie

mei 3, 2017

De kampen van Summer Camps Holland lopen goed vol de laatste tijd, dus weet jij nog niet naar welk kamp je wilt gaan, denk er dan even goed over na! Voor je het weten zitten er kampen vol. Het is al aftellen naar de zomervakantie!

Nog 2 dagen vroegboekkorting

mrt 30, 2017

De vroegboekkortingscode werkt nog tot morgenavond 23.59 uur. Wordt het een avontuurlijk kamp, een sportief kamp, of ben jij creatief? De vroegboekkorting geldt voor alle kampen dus maak snel je keuze en boek nu!

Vroegboekkorting

mrt 24, 2017

Heb jij je kamp voor dit jaar nog niet geboekt? Doe dat dan snel als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting! Deze stopt op 31 maart. Kijk op de website naar de kortingscode en vul deze in tijdens het boekingsproces. Je hebt nog precies één week. 

Engelse site!

feb 17, 2017

Sinds vandaag is Summercamps ook in het Engels te lezen. Rechtsboven kun je nu de Britse vlag selecteren. Zo kunnen we ook over de landsgrenzen benaderen met onze kampen!

Brochure zomer 2017

dec 27, 2016

De brochure van 2017 is gedrukt! Misschien heb je hem zelfs al wel doorgekeken. 

 

Heb je nog geen review ingevuld, maar ben jij afgelopen jaar wel op kamp geweest? Vul dan nu nog een review in bij jouw Camp als leuke herinnering. Wij verloten onder alle reviews een Summer Camp! Je kunt kiezen uit een Camp uit de Base Camps, de Sport Camps, óf de Festival Camps. Je maakt ook kans op één van de bioscoopbonnen die we weggeven. Alle reviews voor de Ardennen Camps krijgen daarnaast een waardebon voor een gratis klimuitje bij Mountain Network. We maken in de week van 9 januari de winnaars bekend!

Programma 2017

nov 1, 2016

Nu de herfst weer volop zijn intrede doet zijn wij achter de schermen alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de zomer van 2017! We verwachten dat het volledige programma in december weer op de website te vinden is.  

 

Bij al onze klanten zal dan ook de splinternieuwe brochure op de mat vallen. Ben je nog geen klant, maar wil je ook de brochure ontvangen? Vul dan de brochure aanvraag in op de website. Dan ontvang ook jij als een van de eerste de nieuwe brochure.

 

We hopen jullie in de zomer van 2017 weer te mogen ontvangen!

Week 28 deels vol!

jun 9, 2016

In week 28 zijn er een aantal kampen voor de leeftijdscategoriën 8 - 10 jaar en 10 - 12 jaar al (bijna) helemaal vol. Het gaat om de kampen:

- 4-Daags Camp

- Fun for kids Camp

- Adventure for kids Camp

- Animal Ranger Camp

- Kids Wakeboard Camp

 

Om toch iedereen een kampweek te kunnen bieden plaatsen we tenten ingericht met bedden naast de accommodatie. Dus wil je toch graag op kamp in week 28 en ben je een beetje avontuurlijk dan kan je je nog gewoon aanmelden! 

Nieuw programma online!

dec 10, 2015

Het volledige programma voor de zomer van 2016 staat weer online! Je kan weer naar hartenlust je vakantie uitzoeken voor komende zomer.

 

Ben jij de afgelopen 3 jaar bij ons op kamp geweest of heb je een brochure aangevraagd? Dan valt rond kerst de nieuwe brochure weer op de deurmat. Ben je nog niet op kamp geweest, maar wil je ook een brochure ontvangen? Vul dan hier een brochure aanvraag in en dan sturen we ook jou zo snel mogelijk de brochure toe.

Programma 2016

sep 3, 2015

De zomer is helaas al op z'n einde gelopen, maar ondertussen zijn we alweer enige tijd druk bezig met het programma voor 2016.

 

En er staan weer wat leuke nieuwe programma's aan te komen, maar natuurlijk ontbreken de oude vertrouwde kampen niet in 2016. We verwachten in december het volledige programma online te hebben staan. Bij al onze klanten zal dan ook de splinternieuwe brochure op de mat vallen. Ben je nog geen klant, maar wil je ook de brochure ontvangen? Vul dan de brochure aanvraag in op de website. Dan ontvang ook jij als een van de eerste de nieuwe brochure.

 

Tot de zomer van 2016!

Laatste Summer Camps weken 2015

aug 3, 2015

De laatste Summer Camps weken 2015 zijn aangebroken. Wil je nog op kamp dan kun je nog op enkele kampen boeken voor week 33 en 34. 

Open dag komende zondag

mei 21, 2015

Komende zondag (1e Pinksterdag) is onze open dag! 

We zijn de hele dag aanwezig op onze hoofdlocatie bij Markant Outdoorcentrum. Wil je alvast even rondkijken, heb je nog vragen of vind je het gewoon gezellig... Kom dan even langs!

Ps. er is die dag van alles te doen op het terrein. Er is namelijk een ware Spektakeldag zondag. Bekijk voor meer info: http://bit.ly/Spektakeldag

Tot zondag!

Deze maand nog vroegboekkorting

mrt 4, 2015

Boek nog deze maand om in aanmerking te komen van een korting van € 30,-!

 

Bij Summer Camps Holland kun je gebruik maken van verschillende kortingen, bijvoorbeeld de groepskorting, gezinskorting of 'ik ben al Summer Camper korting'. Bekijk hier alle mogelijke kortingen: http://www.summercamps.nl/korting

 

Tot 31 maart kan iedereen nog aanspraak maken op een korting van € 30,- per boeking. Wacht dus niet te lang met boeken en maak gebruik van deze handige vroegboekkorting.

Onderzoek

jan 20, 2015

Een HBO student Management Toerisme houdt een onderzoek naar de beslisfactoren oftewel de redenen voor het kiezen van een zomerkamp.

Wilt u meewerken aan dit onderzoek dan  kunt  u de volgende link volgen.

http://www.thesistools.com/web/?id=447258

U maakt  tevens kans op een van de 10 VVV BON die onder de inzendingen worden verloot. 

Boeken Summer Camps

jan 20, 2015

De laatste tijd is er hard gewerkt aan de website en hebben wij o.a. veranderingen aangebracht in het boekingsproces. Na registreren en het boeken van een Camp heeft u altijd in My Summer Camps een overzicht met wat u heeft geboekt. Vanaf 1 mei zijn hier ook de kamp-informatieboekjes te downloaden.

Kampen 2015

dec 19, 2014

Alle kampen voor 2015 zijn nu bekend!
Nieuw dit jaar zijn de Sportcamps. Houd jij van sporten en zit jou sport er ook bij? Kijk ook eens bij de nieuwe kampen zoals de Fish Camps, het dierenverzorgings Camp en de Canoe Expeditie.

4_marioveenstra (7).JPG

Summer Camps 2014 gaat van start!

nov 5, 2014

Wat een geweldige zomer hebben we weer achter de rug! Jij ook? Geniet nog even na met de foto's op onze facebook pagina (Like hem dan ook meteen even om op de hoogte te blijven).

Ondertussen zijn we al enige tijd weer druk bezig met ons programma aanbod voor 2015. Rond de kerst zal het nieuwe programma weer online staan, dus hou deze pagina goed in de gaten!

Summer Camps 2014 al op de helft

nov 5, 2014

Nu alweer in de vierde week Summer Camps . Vanaf het begin in week 28 met de zeilkampen en daarna de base en theater Camps en Ardennen kampen. Summer Camps loopt door tot week 35 (30 aug). De kampen lopen super goed en de kinderen gaan weer tevreden, moe maar voldaan naar huis. De Crew van Summer Camps doet er alles aan om van ieder kamp en voor ieder kind een fantastisch kamp te maken. Nog niet geboekt? Kijk verder op deze website en bekijk de kampen voor de laatste weken. 

Zomer 2014 afgelopen, op naar 2015!

nov 5, 2014

Wat een geweldige zomer hebben we weer achter de rug! Jij ook? Geniet nog even na met de foto's op onze facebook pagina (Like hem dan ook meteen even om op de hoogte te blijven).

Ondertussen zijn we al enige tijd weer druk bezig met ons programma aanbod voor 2015. Rond de kerst zal het nieuwe programma weer online staan, dus hou deze pagina goed in de gaten!

Wil je de nieuwe brochure meteen in de bus krijgen? Vraag dan hier een brochure aan, dan krijg je de nieuwe brochure als eerste in de bus!