Locatie Sport Camps

Outdoorcentrum
Het Outdoorcentrum is de uitvalsbasis voor onze Sport Camps. Op het Outdoorcentrum zijn alle faciliteiten te vinden die je je maar kunt bedenken. Kortom een locatie om je helemaal uit te leven. Ook kun jij op het Outdoorcentrum na een dag fanatiek trainen en sporten goed uitrusten bij het kampvuur. En als je nog niet moe bent dan ga je nog even lekker een potje volleyballen met je vrienden op het beachvolleybalveld.

 

Topsporthal
Op nog geen 15 minuten afstand van het sportdorp bij het Outdoorcentrum ligt een splinternieuwe topsporthal waar al meerdere internationale wedstrijden hebben plaatsgevonden. De hal is voorzien van alle faciliteiten en heeft een grote arena waar plaats is voor maar liefst 1640 toeschouwers. Naast de arena bevinden zich nog twee trainingszalen, een top-turnhal, een Dojo en een fitnessruimte. Kortom, de perfecte uitvalsbasis voor onze Sport Camps.

 

Sportdorp

Sporters brengen veel tijd met elkaar door tijdens het sporten, eten en relaxen. Daarom is er op het Outdoorcentrum van Markant een heus sportdorp opgezet. Hier verblijf je met alle sport campers in groepstenten voor 6 tot 8 personen. Tijdens het kamp maak je dus ook kennis met deelnemers van andere sporten en ga je samen op het Outdoorcentrum nog diverse leuke en spannende activiteiten ondernemen.

            

 

Restaurant Dutch Mountain
Midden op het terrein aan de waterkant ligt het schitterende restaurant 'Dutch Mountain'. Vanaf het terras kijk je het hele terrein over. De Summer Campers zullen hier ontbijten en dineren. Het eten zal worden voorbereidt door de kok van het restaurant Dutch Mountain. Voor de wegbrengers of ophalers is het ook mogelijk om hier een drankje te drinken. Tijdens de Camps is het restaurant ook de plek voor o.a. de movie night en de bonte avond/afsluitende feestavond.

 

Stroombroek
Markant ligt in het Recreatiegebied Stroombroek. Het recreatiegebied heeft een oppervlakte van 72 hectare en bestaat uit een ruime waterplas met een zandstrand, speel- en ligweiden. Neem dus zeker je strandlaken mee, want als de zon schijnt zijn wij hier zeker te vinden.

 

Ben je benieuwd welke sportkampen we dit jaar aanbieden?

info