Locatie Festival Camps

Algemeen

Zodra de zon weer gaat schijnen wordt in Nederland het festivalseizoen geopend. Muziek, theater, kunstwerken en natuurlijk lekker chillen! Swingende beats om op te dansen, de geur van heerlijk eten, prachtige versieringen en hangmatten om in te relaxen. Tijdens het Festival Camp en het Chill Camp kun je van dit alles gaan genieten! Wil jij de creatieve kant van jezelf laten zien en diverse workshops volgen, of kom je op kamp om vooral rustig aan te doen en te chillen? Alles kan en mag  en niks moet!

 

Festivalterrein & Campsite

Jij verblijft op het Summer Camps Base Camp in Braamt in groepstenten van 4 tot max. 8 personen op het groepskampeerterrein van Markant Outdoorcentrum. De festivalsfeer op het terrein wordt tijdens de week steeds beter doordat het terrein versierd en aangekleed wordt met creaties van jou en je kampgenoten.

Het kampeerterrein heeft een grote centrale tent waar iedereen overdag en ’s avonds kan verblijven. Ook bij slecht weer wordt gebruik gemaakt van de grote activiteitentent. Uiteraard ontbreekt de kampvuurplek niet om ‘s avonds rondom het vuur de avonturen van de dag te delen met de andere Summer Campers van jouw leeftijd. De restaurant accommodatie op het terrein wordt gebruikt voor ontbijt, lunch (of lunchpakketten maken) en avondeten. Verder wordt het restaurant vaak gebruikt voor speciale gelegenheden en activiteiten zoals de bonte avond/feestavond, movie night en is het een chill plek waar je ook de andere deelnemers van de kampen ontmoet. Het grote terrein van Markant Outdoorcentrum is verder de ideale locatie voor vele kamp activiteiten en (avond) spellen.

 

Docenten en workshops
De begeleiding, organisatie en productie van het kamp is in handen van de vaste creatieve crew van Summer Camps Holland. Onze crew bestaat uitprofessionele kunst, theater- en filmmakers of ze volgen een gerichte opleiding hierin. Uiteraard is er veel ruimte voor iedereen om zijn/haar creativiteit en talenten te ontwikkelen.  

 

         

 

Restaurant Dutch Mountain

Midden op het terrein van Markant outdoorcentrum aan de waterkant ligt het schitterende restaurant 'Dutch Mountain'. Vanaf het terras kijk je het hele terrein over. De Summer Campers zullen hier ontbijten en dineren. Het eten zal worden voorbereidt door de kok van het restaurant Dutch Mountain. De kok zal speciaal voor de deelnemers van het Festivalcamp ook een workshop geven over festivalfood in zijn eigen festivalwagen!

 

Voor de wegbrengers of ophalers is het restaurant ook de plek om een drankje te drinken. Tijdens de Camps is het restaurant ook de locatie o.a. de movie night en de bonte avond/afsluitende feestavond en is het een chillplek waar je ook de deelnemers van de andere kampen ontmoet. Het grote terrein van Markant Outdoorcentrum is de ideale locatie voor vele kamp activiteiten en (avond) spelen.

 

Stroombroek
Markant ligt in het Recreatiegebied Stroombroek. Het is een groot recreatiegebied met een oppervlakte van 72 hectare en bestaat uit een ruime waterplas met een zandstrand, speel- en ligweiden. Neem dus zeker je strandlaken mee, want als de zon schijnt zijn wij hier zeker te vinden.

 

Wil je meer informatie over de Festival Camps of kun je niet meer wachten met boeken?

info