Locatie Ardennen Camps

Kasteel boerderij
Mountain Network Ardennen ligt bij een riante kasteelboerderij met daarbij een kampeerterrein. Dit is de ideale uitvalsbasis voor alle activiteiten. De historische kasteelboerderij ligt in een van de mooiste valleien van de Ardennen en aan de rivier de Lesse. Het pittoreske stadje Dinant ligt vlakbij. Met de Lesse, de uitgestrekte bossen, rotsmasieven en grotten in de directe omgeving zorgen de Ardennen Camps voor een onvergetelijke ervaring.

 

Restaurant
Het restaurant lig in de kasteelboerderij. De Ardennen Campers zullen gezamenlijk gaan ontbijten en dineren in het restaurant. Het eten zal voorbereid worden door de kok van het restaurant. Ook kunnen de wegbrengers of ophalers hier lekker een drankje komen drinken. Tijdens de Camps is het restaurant ook ‘the place to be’ voor o.a. de movie night en de bonte avond.

 

NKBV
De locaties van Mountain Network zijn door de NKBV erkende opleidingscentra. Hier worden klimvaardigheidsbewijzen uitgegeven en kan een opleiding gevolgd worden tot gekwalificeerd instructeur. Doe je mee aan het Ardennen Climbing Camp dan kan je dit klimvaardigheidsbewijs van de NKBV behalen.

 

Partner Mountain Network
De Ardennen Camps worden uitgevoerd door Mountain Network. Mountain Network beschikt over meerdere vestigingen in Nederland en o.a. ook over een locatie in de Belgische Ardennen. Bij de vestigingen in Nederland ligt het accent op indoor bergsport. De buitenlandse locaties van Mountain Network zijn echter gericht op de outdoor praktijk. Mountain Network heeft ruim 25 jaar ervaring met het organiseren en uitvoeren van diverse activiteiten en evenementen zoals schoolkampen, outdoordagen, teambuilding en bedrijfsevenementen. De ruime ervaring staat garant voor een geslaagde vakantieweek. Alle buitensportinstructeurs van Mountain Network zijn gediplomeerd en spreken Nederlands. Tevens is Mountain Network Tüv gecertificeerd en aangesloten bij de Vebon.

 

Ardennen zomerkamp locatie            Ardenne locatie jeugdkamp             

 

Omgeving
De locatie ligt op nog geen drie uur rijden vanuit hartje Nederland en nabij het gezellige stadje Dinant. Met de rivier de Lesse, uitgestrekte bossen, en de vele rotsen en grotten in de directe omgeving zorgen de Ardennen Camps voor een onvergetelijke ervaring! Zoekt u een leuke accommodatie in de buurt? Kijk dan eens op https://mountain-network.nl/ardennen/overnachten/

 

Ben je benieuwd welke kampen we dit jaar in de Ardennen aanbieden? 

info