Kindervakanties

De kindervakanties vinden plaats op het Markant Outdoorcentrum. De deelnemers aan de kinderkampen overnachten in een groepsgebouw. Ons aanbod is verdeeld in verschillende soorten vakanties, namelijk Base Camp, Sport Camps, Adrennen Camps, Festival Camps en Zeilkampen.

De hele week ondernemen de kids leuke en avontuurlijk activiteiten zoals klimmen, mountainbiken en boogschieten. Behalve alle inspannende activiteiten is er uiteraard ook voldoende tijd om te relaxen op het zandstrand en kun je zelf een ‘zeewaardig’ vlot bouwen.

 

Kindervakanties voor iedere leeftijd

De kindervakanties zijn voor kids in de leeftijd van:

- 8-10 jaar

- 10-12 jaar

- 12-14 jaar

- 14-16 jaar

- 16-18 jaar

- 17-20 jaar

Summer Camps Holland beschikt over een groot team van deskundige en gediplomeerde instructeurs en begeleiders.

 

 

Dichtbij, maar toch ver weg

Markant Outdoorcentrum ligt in de Achterhoek en staat bekend om haar mooie en landelijke ligging in het bos- en natuurgebied in Montferland. De korte reistijden in Nederland maakt een kindervakantie bij Summercamps de perfecte vakantie voor kinderen. Bovendien is onze locatie goed bereikbaar vanaf de snelweg. In onze groene omgeving is genoeg te doen, waardoor onze kindervakanties hét perfecte vakantiegebied is. 

Vind jouw kindervakantie

Summer Camps Holland organiseert al jaren kindervakanties in Nederland en de Ardennen. Door een unieke samenwerking tussen meerdere bedrijven en organisties kunnen wij garant staan voor een dag of weken lang plezier in jouw vakantie.

Zoek in onze ruime aanbod kindervakanties en kies de vakantie die bij jou past!

 

info