Jongeren zomerkampen

Voor een jongeren zomerkamp ben je bij Summer Camps Holland aan het juiste adres! Wij bieden een Crew Basistraining aan. Ben jij tussen de 17 en 20 jaar en wil je graag zonder ouders op vakantie ,maar wel met leeftijdsgenoten? Vind je het leuk je meer te verdiepen in de buitensport of te leren om leiding te geven? Dan is de Crew Basistraining een goed idee.


Dé ultieme zomerkamp voor jongeren

Crew Basistraining is een  zomerkamp waarin je een week lang een opleidingstraject 

volgt, om straks een volwaardig crewlid te kunnen zijn. Het trainingsteam bestaat uit ervaren kampleiders en gastsprekers over de vorming van kampleiders en teams. Dat zijn mensen uit de praktijk die hun sporen in de praktijk al hebben verdiend. Verschillende vaardigheden zoals groepsprocessen, samenwerking, leidinggeven, kwaliteit, veiligheid, activiteiten en kamperen komen aan de orde bij het jongeren zomerkamp.Een jongeren zomerkamp samen met jouw vrienden en vriendinnen

Voor jongeren van 16 tot 18 die graag met vrienden en vriendinnen op vakantie willen hebben we ook leuke kampen ter beschikking. 

Ardennen Climbing Camp. Ben jij een echte klimgeit en ken jij geen hoogtevrees? Meld je dan aan bij onze Climbing Camp in de Ardennen!

Cursus Kielboot. Samenwerken met je vrienden en vriendinnen in de grootste zeilboot die wij hebben. 

Cursus windsurfen. Plezier maken en leren windsurfen tegelijk? Of je nu beginner of   gevorderd bent, onze windsurf cursus Camp is de perfecte basis om de surfsport en -technieken te leren.

 info