Jeugdvakantie

Al eens op jeugdvakantie geweest? Summer Camps Holland biedt je de leukste jeugdvakantie aan vanuit haar eigen locatie in Braamt, de Belgische Ardennen en de zeilkampen in Friesland. In Braamt vinden de jeugdvakanties plaats bij Markant Outdoorcentrum en in de Belgische Ardennen bij Mountain Network. De zeilkampen vinden plaats bij Zeilschool Neptunus in Friesland. De Jeugdvakanties bij Summer Camps staan bol van de activiteiten samen met veel andere leeftijdsgenoten ga je een mooie jeugdvakantie tegemoet.

 

 

Kom op avontuur met Summer Camps Holland met onze diverse soorten jeugdvakanties:

- Adventure Camp;

- Fish & Fun Camp;

- Fun Camp;

- Fun & Pretpark Camp;

- Dierverzorging Camp;

- Canoe Expeditie Camp;

 

Bekijk al onze jeugdvakanties hier!

info

 

De activiteiten bij de jeugdvakanties bestaan uit outdooractiviteiten zoals klimmen op de grote klimtoren, vlot varen, kanovaren, mountainbiken, survival en bivak bouwen. Maar we doen ook heel veel andere dingen, bijvoorbeeld de dropping of de spooktocht mag natuurlijk niet ontbreken of gewoon lekker relaxen in de zon op het strand bij de grote recreatieplas in Braamt. Tijdens de vakanties voor de jeugd ben je helemaal weg van huis, zonder ouders, maar wel onder professionele begeleiding van de crew van Summer Camps Holland.

Wij bieden veel verschillende jeugdvakanties aan met meerdere thema’s zoals, theaterkampen, sportkampen en de outdoorkampen. Voor iedereen is er wel een jeugdkamp te vinden!