Jeugdkamp

De jeugdkampen bij Summer Camps Holland fantastisch om aan deel te nemen. Elk jeugdkamp vindt plaats in de Achterhoek bij Markant Outdoorcentrum in Braamt. Summer Camps Holland heeft meerdere kampen zoals actieve jeugdkampen, themakampen, theaterkampen en sportieve kampen.

 

 

Ontmoet leeftijdsgenoten tijdens onze jeugdkamp

Tijdens het jeugdkamp ontmoet je veel andere leeftijdsgenoten en doe je veel verschillende activiteiten. Summer Camps Holland organiseert meerdere zomerkampen voor de jeugd zoals het wakeboard kampsportkampen, Adventurekamp, maar ook kampen met Fun en Outdoor. De jeugdkampen zijn goed en professioneel van opzet en geschikt voor iedereen van 12 t/m 16 jaar. Tijdens het jeugdkamp overnacht je in tenten op het groepskampeerterrein van Markant Outdoorcentrum.

Per kamp slaap je in groepstenten bij elkaar. Het eten en sommige programma´s, zoals bijvoorbeeld de dropping of de spooktocht doe je samen met de deelnemers van de andere jeugdkampen. Zo maak je ook vrienden met deelnemers van de andere kampen. 

 

Jouw favoriete jeugdkamp

Summer Camps werkt met professionele crewleden! De crew is er om jullie een onvergetelijke week te bezorgen. Kom met ons op avontuur met onze volgende kampen:

Dagkamp

4-Daags Camp

Animal ranger Camp;

Adventure for kids Camp;

Fun for kids Camp.

 

Bekijk ons volledige aanbod aan jeugdkampen hier!

 

info

Kijk verder op onze website voor meer informatie over jouw favoriete jeugdkamp en vraag de brochure van Summer Camps aan via Brochure aanvragen.